Hotel The Ritz-Carlton, South Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul The Ritz-Carlton, South Beach 5* este situat pe plaja, în cartierul in stil art deco al orasului Miami, la mai puţin de 1,6 km de Miami Beach Convention Center, la 2,4 km de Terenul de Golf Bayshore si la aproximativ 20 de km de Aeroportul Internațional Miami. Hotelul detine 375 de camere luxoase, un centru spa, restaurante cu preparate mediteraneene si nord africane, piscina in aer liber cu vedere la Oceanul Atlantic, centru de fitness deschis non stop si centru de afaceri. La barul din lobby se degusta vinuri selectionate. Bistro One LR ofera preparate din fructe de mare si fripturi. Clubul de pe plaja DiLido Beach ofera delicii mediteraneene. Hotelul apartine lantului hotelier The Ritz-Carlton Company, L.L.C.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Ritz-Carlton, South Beach 5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber, terasă la soare, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), meniu pentru copii, room service, bancomat, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, serviciu de concierge, minimarket, cameră cu facilităţi antialergice, magazine, seif, lift, ziare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, canale TV pentru copii, zonă de joacă, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri, babysitting/servicii pentru copii, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, WiFi gratuit in camere, parcare privata contra cost fara rezervare, parcare publica in apropiere contra cost fara rezervare, teren de golf (la maxim 3 km), biciclete disponibile (gratuit), club pentru copii, acces imediat la plajă, snorkelling, windsurfing, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, saună. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Camerele cu mobilier din lemn de cireș au draperii opace,   TV prin cablu, iPod cu statii de incarcare, birouri si seifuri pentru laptop.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
All Inclusive.