Hotel Mandarin Oriental Miami 5*



Descriere hotel

Hotelul Mandarin Oriental Miami 5* este situat pe insula Brickell Key, la doar 950 de metri de magazinele de la Mary Brickell Village, la numai 3 minute de mers pe jos de centrul orasului Miami, la 5,4  km de Wynwood Arts District, la 10 km de districtul South Beach si la 13 minute cu masina de Coconut Grove. Hotelul ofera o vedere coplesitoare a orașului Miami si a Golfului Biscayne, 326 de camere elegante si confortabile, o piscina infinita in aer liber cu serviciu de majordom si un centru de fitness ultra modern.  Restaurantul Azul de pe tarmul marii ofera la cina preparate orientale si frantuzesti tip fusion. Restaurantul La Mar by Gaston Acurio prepara mancaruri peruane, iar MO Bar + Lounge ofera gustari si cocktail-uri clasice. Hotelul apartine lantului hotelier Mandarin Oriental.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,  WiFi contra cost, piscină în aer liber, terasă, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, bar, restaurant, magazine, închirieri auto, parcare fara rezervare contra cost, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, room service,  lift, ziare, seif, magazin de suveniruri/cadouri, zonă pentru fumători, bancomat,  salon de frumuseţe, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte si petreceri. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.


Camere hotel

Toate camerele sunt prevazute cu balcoane, TV cu ecrane plate cu canale prin cablu, DVD playere, statii de incarcare iPod, mini baruri bine aprovizionate si bai placate cu marmura, cabine de dus si cazi separate.

Masa hotel