Hotel Fontainebleau Miami Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul  Fontainebleau Miami Beach 5* este situat pe tarmul oceanului, la 5 km de districtul Art Deco, Lincoln Road Mall si la 20 de minute de mers cu masina de  Aeroportul Internaţional  Miami. Hotelul detine 1504 camere, 6 piscine in aer liber inconjurate de terase cu cabane private, 2 cluburi de noapte, un centru spa si 9 restaurante. Copiii au la dispozitie un loc de joaca si un parc acvatic cu acces direct de la plaja. Oaspetilor li se ofera muzica live langa piscina si relaxare in cabanele private cu TV cu ecrane plate, serviciu de majordom si acces WiFi. Dintre cele 9 optiuni de luat masa cu preparate variate si delicioase se disting specialitatile chinezesti, italienesti si japoneze. Localul La Cote isi incanta oaspetii cu vederea la ocean fiind situat chiar pe tarm. Chez Bon Bon ofera cafea si prajituri irezistibile.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Facilitatile oferite oaspetilor: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, 6 piscine în aer liber, terase, WiFi gratuit,  2 cluburi de noapte/DJ, 9 restaurante a la carte, baruri, mic dejun în cameră, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, lift, seif, ziare, salon de frumuseţe, magazine, închirieri auto, parcare privata fara rezervare contra cost, camere pentru nefumători, camere de familie, room service, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bancomat, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, acces imediat la plajă, sporturi nautice, spa și centru de wellness, masaj, saună, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.                      


Camere hotel

Toate camerele au TV cu ecrane plate, computere iMac de 20 inch cu WiFi gratuit. Unele camere au balcoane cu vedere la ocean si chicinete.

Masa hotel