Hotel Carillon Miami Wellness Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul  Carillon Miami Wellness Resort 5* este situat la 200 de metri de tarmul Oceanului Atlantic, in Miami Beach - Florida, la aproximativ 8 km de Lincoln Road Mall, la 6 minute d emers cu masina de Terenul de golf La Gorce si la 20 de minute cu masina de Jungle Island, cartierul Art Deco si The Greater Miami Convention and Visitors Bureau. Restaurantul THYME cu vedere la ocean si preparate de sezon si The Carillon Cafe Lounge & Bar care serveste produse de patiserie si cocktailuri, alaturi de barul de sucuri si cocktailuri sunt optiunile de luat masa oferite de gazde. Hotelul detine 4 piscine, 4 cazi de hidromasaj si 40 de clase de fitness zilnic. Un traseu special amenajt de ciclism si de mers pe jos inconjoara hotelul si pentru amatori este disponibil si un zid de alpinism. Centrul Spa ofera tratamente corporale si faciale, manichiura, pedichiura si terapie neuromusculara. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, grădină, aer condiţionat, acces imediat la plajă, WiFi gratuit, seif, lift, ziare, incalzire, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lounge/cameră cu TV, WiFi gratuit, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje, serviciu de concierge, vestiare, parcare contra cost fara rezervare, bar, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, restauranta a la carte, bibliotecă, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, saună, cadă cu hidromasaj/jacuzzi.

Camere hotel

Fiecare suita este prevazuta cu:  aer condiţionat, telefon, seif, fier de călcat, chicinetă, radio, frigider, zonă de relaxare, CD player, încălzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit/canale prin cablu, canapea,  zonă de luat masa, plită de gătit, prăjitor de paine, cuptor cu microunde,  maşină de spălat vase, ustensile de bucătărie, baie cu dus, cadă spa, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.  

Masa hotel

Fara masa