Hotel Vincci Seleccion La Plantacion 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Vincci Seleccion La Plantacion 5* este localizat intr-o zona privilegiata, Costa Adeje, la 500 m de plaja Bahia Del Duque, in aproprierea terenului de golf si la 20 minute de aeroportul Reina Sofia. Acest hotel în stil colonial de pe Costa Adeje are centru Spa de lux şi vedere frumoasă la Oceanul Atlantic. Hotelul oferă 5 piscine înconjurate de terase la soare şi grădini. Camerele de la Vincci Plantación del Sur sunt elegante şi au balcon şi vedere la mare. Acestea includ TV cu ecran plat interactiv, precum şi duş cu hidromasaj şi cadă separate. Hotelul include centrul Spa Nammu cu circuite termale. De asemenea, sunt disponibile masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Plaja Bahia Del Duque se află la doar 500 de metri de hotel, unde se găseşte şi un centru de fitness. Se pot aranja închirieri auto şi de biciclete pentru oaspeţi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Vincci Seleccion La Plantacion 5* ofera oaspetilor sai 3 restaurante, 2 baruri, Jazz Club, 5 piscine, Spa Nammu, sala de gimnastica pentru Pilates, Yoga, fit-ball, Nordic Walking, Gi-Gong, Body-forming, mini club, baby sitting, coafor, doctor, o biblioteca, parcare, sali de conferinta, acces Internet, servicii de spalatorie si golf.

Camere hotel

Hotelul Vincci Seleccion La Plantacion 5* dispune de camere spatioase cu Aer Conditionat, baie (dus cu hidromasaj si cada, halate, uscator de par, oglinda), TV cu ecran plat, satelit TV, canale muzicale, telefon, conexiune Internet, minibar si seif .Camerele sunt pentru nefumatori si pot fi aranjate si pentru persoane cu dizabilitati.

Masa hotel

Mic dejun.
Demipensiune.