Hotel Volga 4*



Descriere hotel

Hotelul Volga 4* se afla la  numai 200 de metri de plajă și de Gara Calella si la aproximativ 2 km de soseaua principala C-32 care face legatura cu Barcelona. Statiunea Calella are o plajă de 3 km lungime şi numeroase restaurante şi baruri. Călătoria cu trenul de la Calella la Barcelona durează aproximativ 50 de minute. Restaurantul bufet  cu o zona de bucatarie deschisa, oferă preparate spaniole şi internaţionale. Hotelul ofera o piscina cu terasa generoasa la soare si un club pe plaja NUI. Hotelul apartine lantului hotelier Grup Florida Hotels.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Volga 4* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, încălzire, schimb valutar, bar, restaurant, snack bar, lift, seif, ziare, zonă pentru fumători, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, închirieri auto, parcare contra cost fara rezervare, internet prin cablu contra cost in zonele publice, WiFi gratuit, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie,  săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, animatori, aqua park, teren de joacă pentru copii, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, darts, închirieri biciclete, drumeţii, ciclism, caiac, windsurfing.

Camere hotel

Cele 164 de camere au aer conditionat, balcoane mobilate, birouri, telefoane, TV cu ecrane plate, bai cu dusuri si uscatoare de par.

Masa hotel