Hotel Silken Concordia 4*



Descriere hotel

Hotelul Silken Concordia 4* este situat langa statia de metrou Poble Sec, la 5 minute de mers cu metroul de portul din Barcelona si de Las Rambla, la 800 de metri de Plaza Espana şi de Centrul de expoziţii Fira de Barcelona. Se poate ajunge in 15 minute de mers pe jos  pe Bulevardul La  Rambla. Elegantul restaurant Bistro Triple Sec serveşte preparate mediteraneene, fiind specializat în viţel, friptură tartar şi salată de roşii de casă.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, terasă la soare, piscină în aer liber, sauna, solar, masaj, sezlonguri, bilete la atracții sau spectacole, camere pentru nefumători, suită nupţială, bar, restaurant a la carte, snack bar, room service, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, parcare acoperită, stație de încărcare pentru vehicule electrice, parcare pentru persoane cu handicap, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, mini golf. 

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, incalzire, mobilier din lemn, birou, seif, mini bar, TV cu canale prin satelit, telefon, WiFi gratuit, fierbator electric, baie cu cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun