Hotel Royal Al-Andalus 4*



Descriere hotel

Hotelul Royal Al-Andalus  4* este amplasat la 500 m de plaja La Carihuela si la 700 m de centrul orașului Torremolinos. Gara Torremolinos se găsește la 10 minute de mers pe jos și oferă legături directe spre Aeroportul Malaga. Acest hotel cu 204 camere face parte din lantul hotelier Royal Premier Hoteles. Hotelul este inconjurat de gradini atractive si detine un restaurant tip bufet care servește preparate internaționale și regionale,  o cafenea și un bar la piscină. Vara, oaspeții pot participa la seri de divertisment organizate pe terasa barului Abanico.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Royal Al-Andalus  4*  dispune de: piscină în aer liber, grădină, terasă, biliard, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, mic dejun în cameră, pranz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, suită nupţială, ziare, seif, camere de familie, lift, încălzire, Aer Condiţionat, WiFi gratuit in spatiile publice, parcare publica contra cost fara rezervare.

Camere hotel

Camerele elegante şi viu colorate sunt dotate cu mini bar și baie de marmură cu uscător de păr. Unele dintre camere oferă vedere la mare.

Masa hotel

Mic dejun;
Pensiune completa.