Hotel Pinero Bahia de Palma 3*



Descriere hotel

Hotelul  Pinero Bahia de Palma 3*  se afla la doar 250 de metri de portul de agrement și Plaja Arenal, la  la 14 km de orasul Palma si la 8 km de aeroport. In imprejurimi se gasesc mai multe baruri si magazine. Copiilor li se ofera o zona de joacă, piscina adecvata si un program  de divertisment zilnic. Hotelul are si o sală de jocuri cu tenis de masă, masă de biliard contra unui cost suplimentar, piscina in aer liber, terasa la soare si restaurant bufet. Hotelul face parte din lantul hotelier Pinero Hoteles.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Pinero Bahia de Palma 3*  ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, piscină în aer liber, terasă la soare, bar, restaurant (bufet), automat (băuturi),  facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, seif, camere de familie, WiFi in zonele publice contra cost, internet prin cablu in zonele publice contra cost, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, animatori, cameră de bagaje, schimb valutar, birou de turism, fax/copiator, curăţătorie chimică, spălătorie. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 423 de camere luminoase cu un design simplu sunt prevazute cu balcoane, aer conditionat, TV cu canale prin satelit, telefoane, seifuri inchiriate, bai cu articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.