Hotel Oriente Atiram 3*



Descriere hotel

Hotelul  Oriente  Atiram 3* functioneaza intr-o cladire din secolul al XIX-lea si este situat pe bulevardul Las Ramblas, între Plaza de Catalunya și Teatrul Liceu. La cateva minute de mers pe jos sunt Cartierul Gotic si Piata Boqueria, iar la mai putin de 500 de metri se afla  Port Vell din Barcelona. Hotelul face parte din lantul hotelier Atiram Hotels. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, incalzire, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, restaurant, automat gustari si bauturi, inchirieri biciclete, terasă, bilete la atracții sau spectacole, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, seif, balcon, telefon, WiFi gratuit, birou, incalzire, TV cu canale prin satelit, baie cu dus/cada, uscator de par,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun