Hotel Ola Tomir 3*



Descriere hotel

Hotelul  Ola Tomir 3* se afla la 5 minute de plaja si ofera o priveliste superba a Plajei Costa d`en Blanes si a portului Punta Portals. Acest hotel apartine lantului hotelier Ola Hotels. Aeroportul Palma se gaseste la numai  20 de minute de mers cu masina. Restaurantul a la carte serveste o selectie de preparate internationale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, bar, optiuni de mic dejun, bar, restaurant bufet, terasă la soare, gradina, schimb valutar, închirieri auto, cameră de bagaje, spălătorie, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, aer condiţionat, lift, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, solar, piscină în aer liber, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, tenis de masă, biliard. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, telefon, terasa, seif, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, canapea, mobilier de  gradina, masa, chicineta, frigider, cuptor cu microunde, ustensile de bucătărie, baie cu dus, uscator de par. 

Masa hotel