Hotel GF Noelia 3*



Descriere hotel

Hotelul GF Noelia 3*   este situat in Puerto de la Cruz, la 150 de metri de autogara care asigura legatura cu capitala insulei Santa Cruz de Tenerife, cu Parcul National Teide si la 300 de metri de Plaja Jardin.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, seif, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, ziare, bilete la atracții sau spectacole, magazin de suveniruri/cadouri, lift, aer condiţionat, camere de familie, salon TV, cameră de jocuri, divertisment de seară, parcare pe stradă, WiFi gratuit, bar, restaurant, minimarket, închirieri auto/biciclete, săli de conferinte şi petreceri, terasă la soare, menaj zilnic, piscină în aer liber, solar, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, menaj zilnic, teren de golf, teren de tenis, echitatie, drumeţii, biliard, windsurfing, pescuit, scufundări. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera are in dotare: aer condiţionat, seif, balcon, WiFi gratuit, telefon, TV cu canale prin satelit, serviciu de trezire, chicineta, frigider, ustensile de bucatarie, baie cu cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel