Hotel Monarque Torreblanca 4*



Descriere hotel

Hotelul Monarque Torreblanca 4* se afla in mijlocul unei gradini din centrul statiunii Fuengirola de pe Costa del Sol, la 100 de metri de Plaja Torreblanca si de gara cu acelasi nume. Acest hotel face parte din lantul hotelier Monarque Hoteles.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, gradina, terasa, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, aer condiţionat, incalzire, camere de familie, magazine, schimb valutar, cameră de bagaje, închirieri auto, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, birou de turism, salon de frumuseţe, spălătorie, bar, restaurant bufet, cafenea, piscină în aer liber, solar, sezlonguri, umbrele, darts, tenis de masa, biliard, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, terasa mobilata cu vedere la mare, seif, mini bar, telefon, TV cu canale prin satelit, birou, incalzire, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite, WiFi gratuit.

Masa hotel

Pensiune completa.