Hotel Moderno 3*



Descriere hotel

Hotelul Moderno 3* este situat central  langă Piaţa Puerta del Sol din Madrid. Plaza Mayor se află la 150 de metri distanţă. Acest hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţa de noapte, tapas și arhitectură. Turiștii care stau în această zonă vor găsi baruri și restaurante excelente în apropiere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Moderno 3* ofera urmatoarele facilitati: room service, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV comună, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, camere izolate fonic, încălzire, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, terasă la soare, mic dejun în cameră, WiFi gratuit in camere, parcare in apropiere fara rezervare  contra cost.

Camere hotel

Camerele au seif, telefon,  Aer Condiţionat, TV prin satelit, acces gratuit WiFi, bai moderne cu o cadă şi  uscător de păr. Unele au cadă cu hidromasaj.

Masa hotel

Mic dejun.