Hotel Lagos de Cesar by Blue Sea 4*



Descriere hotel

Hotelul  Lagos de Cesar by Blue Sea 4* este amplasat la doar 400 de metri de plaja cu nisip negru din Tenerife, in apropierea ansamblului stancos Los Gigantes, la 40 de minute de Aeroportul Tenerife Sur si la 45 de minute de Parcul National Teide.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, parcare pe strada, terasă la soare, seif, aer condiţionat, lift, închirieri auto, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, camere pentru nefumători, salon TV, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, bar, restaurant, snack bar, bar la piscină, biliard, tenis de masă, inchirieri biciclete, animatori, menaj zilnic, club pentru copii, divertisment de seară, piscină pentru copii, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber, sală de fitness, solar. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera detine: aer condiţionat, seif, telefon, balcon, birou, zonă de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, canapea, priza langa pat, uscator de haine.

Masa hotel