Hotel Kaktus Playa 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotel Kaktus Playa 3*+ se afla la numai 100 m de Plaja Calella, in centrul staiunii cu acelasi nume. Statiunea Calella se gaseste la 50 km cu trenul de Barcelona, iar aeroportul din Girona si centrul istoric al acestui oras se afla la o distanta de 30 km de hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotel Kaktus Playa 3*+ isi intampina oaspetii cu urmatoarele dotari: receptie deschisa 24 de ore, restaurant, bar, terasa, camere pentru familii si pentru nefumatori, ascensor, caseta de valori, incalzire, depozit de bagaje, Aer Conditionat, nu se fumeaza in incinta, snack bar, terasa insorita, sauna, centru de fitness, solar, centru Spa si wellness, masaj, biliard, tenis de masa, piscina exterioara, piscina interioara (tot anul), fier de calcat, schimb valutar, inchirieri biciclete/auto, birou turistic, fax/copiator, divertisment, naveta la aeroport, internet in spatiile publice cu taxa, internet Wi-Fi gratuit in camere, parcare publica cu taxa 12 euro/zi, fara rezervare.

Camere hotel

Fiecare din cele 249 de camere luminoase si confortabile ale hotelului este echipata cu: TV, internet Wi-Fi, frigider si uscator de par.

Masa hotel

Demipensiune