Hotel K+K Picasso 4*



Descriere hotel

Hotelul K+K Picasso 4* tip boutique se află pe Passeig Picasso, vis a vis de Parcul Ciutadella, la 10 minute de mers pe jos de statiile de metrou Barceloneta si Jaume si la 5 minute de mers pe jos de muzeul Picasso, in elegantul cartier Borne. La distanta de aproximativ 1 km se gasesc La Rambla si Cartierul Gotic. In imprejurimi sunt o multime de localuri de noapte, magazine si carciumioare cu celebrele tapas. Restaurantul hotelului serveste micul dejun tip bufet, mancaruri spaniole si tapas la cina. Barul din hol ofera cocktail-uri. Tot in hol se gaseste si o cafenea. Hotelul are 100 de camere si face parte din lantul hotelier K_K Hotels. Oaspetii au la dispozitie o frumoasa piscina pe acoperis.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul K+K Picasso 4* ofera: recepţie deschisă non stop, parcare cu rezervare contra cost (25 EUR/zi), WiFi gratuit, lift, ziare, seif, încălzire, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, cameră cu facilităţi antialergice, aer condiţionat, fax/copiator, săli de conferinţe şi petreceri, mic dejun în cameră, bar, restaurant, snack bar, room service, piscină în aer liber (deschisă în sezon), serviciu de concierge, lustruire pantofi,  curăţătorie chimică, cameră de bagaje.

Camere hotel

Fiecare cameră mobilata modern este dotata cu aer condiţionat, mini baruri, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei din partea casei şi TV cu ecran plat, cu canale prin satelit.

Masa hotel

Mic dejun.