Hotel Iberostar Las Letras Gran Via 4*



Descriere hotel

Hotelul Iberostar Las Letras Gran Via 4* este un hotel de designer si se afla intr- o clădire istorică restaurata pe bulevardul Gran Via, la 10 minute de mers pe jos de muzeele Thyssen-Bornemisza şi Prado. Staţia de metrou Gran Via se găsește la 150 de metri, iar celebra Puerta del Sol este la 500 de metri distanta. Hotelul care apartine lantului hotelier Iberstar Hotels & Resorts are decor cu tematică literară şi o bibliotecă vastă.  Restaurantul hotelului oferă haute-cuisine, iar barul-salon elegant  oferă mic dejun și tapas pe tot parcursul zilei. Noaptea, acesta se transformă într-un bar animat care serveşte cocktailuri originale şi alte băuturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, terasa, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, cafenea, transfer la aeroport contra cost, castroane pentru animale de companie, coș pentru animale de companie, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, cărucioare, canale TV pentru copii, bilete la atracții sau spectacole, bibliotecă, sală de fitness, masaj, antrenor personal, spălătorie/curăţătorie chimică/serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri.

Camere hotel

Fiecare camera decorata cu citate apartinand unor poeti si scriitori celebri ofera: aer conditionat, mini bar, incalzire, WiFi gratuit, seif, telefon, birou, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit,
baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun