Hotel HSM Sandalo Beach 3*



Descriere hotel

Hotelul  HSM Sandalo Beach 3* este situat pe un deal, la 150 de metri de Plaja Magalluf, cu vedere specatculoasa la mare si la Insula Sa Porassa. La numai 250 de metri se afla centrul comercial şi de divertisment din Torrenova şi Magalluf, cu viaţă de noapte intensa, iar la 700 de metri de hotel se gaseste staţia de autobuz. Complexul modern de stusiouri si apartamente apartine lantului hotelier Hoteles Saint Michel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetior se afla: recepţie deschisă nonstop, terasa la soare, schimb valutar, cameră de bagaje, aer condiţionat, seif, lift, camere pentru nefumători, camere pentru nefumători, fax/copiator, minimarket, piscină în aer liber, masaj, bar, snack bar, WiFi gratuit. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare studiou si apartament este prevazut cu: aer conditionat, seif, telefon, zona de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin cablu, canapea, chicineta, frigider, cuptor cu microunde, ustensile de  bucatarie, prajitor de paine, masina de cafea, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, terasa.

Masa hotel