Hotel HSM President Golf & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul HSM President Golf & Spa 4* este situat la mai putin de 1 km de Golful Alcudia, la doar 15 metri de plaja si la 100 de metri de statia de autobuz. Hotelul apartine lantului hotelier Hoteles Saint Michel si detine 243 de camere, un centru spa cu vedere la mare, 4 piscine si un restaurant tip bufet. Acesta ofera cine tematice si are bucatarie deschisa. La hotel  se organizează cursuri de canotaj si scufundări la un cost suplimentar. Oaspetii beneficiaza de tarife reduse la diverse terenuri de golf. Copiii au la dispozitie un mini club.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarea gama de facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, lift, seif, piscină în aer liber deschisă în sezon, terasă la soare, camere de familie, camere pentru nefumători, WiFi contra cost in camere si gratuit in zonele publice, internet prin cablu in zonele publice contra cost, pranz la pachet, bar, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale la cerere, snack bar, spa și centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, masaj, saună, sală de fitness, piscină interioară deschisă în sezon, fax/copiator, închirieri auto, curăţătorie chimică, inchirieri biciclete, biliard, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, teren de tenis, ciclism, teren de golf la maxim 3 km, animatori. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele decorate simplu sunt prevazute cu balcoane mobiltate, aer condiţionat, podele cu parchet, telefoane, TV cu ecrane plate, biroruri, zone de sedere.

Masa hotel

Demipensiune.