Hotel HM Ayron Park 5*



Descriere hotel

Hotelul HM Ayron Park 5*  este situat la mica distanta de aeroport, cu vedere la Plaja Palma, in statiunea Playa de Palma din Mallorca.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, bar, restaurant, snack bar, bar la piscină, parcare publica gratuita fara rezervare, terasă la soare, gradina, bilete la atracții sau spectacole, inchirieri biciclete, ciclism, săli de conferinte şi petreceri, aer condiţionat, lift, zonă pentru fumători, încălzire, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, spa și centru de wellness, masaj, sauna, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, piscină pe acoperis, șezlonguri, cameră de aburi. Animalele de companie nu sunt acceptate. 



Camere hotel

 Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, incalzire, izolare fonica, telefon, birou, seif, zona de relaxare, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu/canale cu plata, mobilier de gradina, serviciu de trezire, WiFi gratuit, baie cu dus, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Demipensiune.