Hotel HCC Taber 3*



Descriere hotel

Hotelul HCC Taber 3* este situat la doar 8 minute de mers pe jos de Plaza Catalunya din centrul oraşului Barcelona, la doar 10 minute de mers pe jos de Las Ramblas si de doua din operele celebrului arhitect Gaudi,  Casa Batllo şi La Pedrera. Clădirea hotelului, care încă păstrează balcoanele caracteristice din fier forjat şi bovindourile mari, a fost proiectată iniţial de către celebrul arhitect barcelonez ​​Domenech i Montaner, care a proiectat şi Palau de la Musica Catalana.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, room service, bar, mic dejun in camera, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, WiFi gratuit.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, telefon, mini bar, seif, izolare fonica, birou, WiFi gratuit, TV cu canale prin satelit, incalzire, baie cu cada/dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun