Hotel HCC Lugano 3*



Descriere hotel

Hotelul  HCC Lugano 3* se află pe Avinguda Parallel, la 500 de metri de Centrul de Expoziţii Fira din Plaza Espana, aproape de gară şi staţia de metrou.  Cartierul Gotic din Barcelona şi Las Ramblas se află la 20 de minute de mers pe jos. Staţia de metrou Drassanes, de la capătul bulevardului La Rambla, este şi ea la doar 2 staţii de staţia de metrou Poble Sec. Alte atractii turistice cum sunt Parcul Montjuic, Muzeul MNAC şi satul Pueblo Espanol sunt la mai puţin de 1 km de hotel, iar portul istoric al oraşului este la doar 2 km distanta. Hotelul face parte din lantul hotelier HCC Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, terasa, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, bar, mic dejun in camera, snack bar, room service, parcare acoperită, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, spălătorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator,  săli de conferinte şi petreceri.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, seif, mini bar, telefon, birou, WiFi gratuit, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun