Hotel H10 Universitat 4*



Descriere hotel

Hotelul H10 Universitat 4* este situat  la numai 100 de metri de impresionantul Bulevard Las Ramblas şi piaţa centrală a oraşului Barcelona, Plaza de Catalunya. Hotelul care imbina arhitectura secolului al XIX-lea cu facilitatile moderne ale secolului al XXI-lea este amplasat in centrul cultural al Barcelonei, de unde se poate ajunge rapid la multe dintre celebrele si unicele atractii care au adus renume acestui oras. Acest hotel apartine lantului hoteleir H10 Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, terasa, transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, închirieri auto, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, ziare, bar, room service, mic dejun in camera, restaurant bufet, bilete la atracții sau spectacole, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, mini bar, WiFi gratuit, incalzire, seif, telefon, baie cu uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun