Hotel H10 Tribeca 4*



Descriere hotel

Hotelul H10 Tribeca 4* este amplasat in centrul cartierului de afaceri din Madrid, în apropriere de Bulevardul Paseo de la Castellana si de 2 staţii de metrou, Nuevos Ministerios şi Santiago Bernabuu, care asigura legatura in 15 minute cu Aeroportul Barajas si cu alte puncte de atractie ale orasului. Autostrada M-40 din apropiere inlesneste accesul in imprejurimi. Acest hotel face parte din lantul hotelier H10 Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: aer conditionat, incalzire, recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, parcare acoperită, WiFi gratuit, bar, room service, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, bibliotecă, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, spălătorie/curăţătorie chimica, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinte şi petreceri.  

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, incalzire, mini bar, seif, telefon, birou, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus si cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun