Hotel H10 Catalunya Plaza 3*



Descriere hotel

Hotelul H10 Catalunya Plaza 3* este situat  chiar în piata, la doar 20 de metri de stația de metrou şi de cale ferată Catalunya si la numai 200 de metri de Las Ramblas.  Autobuzul de transfer Aerobus, care circulă spre Aeroportul din Barcelona, porneşte din cealaltă parte a Pietei Catalunya. Restaurantul 1892 cu vedere la piaţă are un  tavan decorat în stil modern  şi serveşte preparate catalane tradiţionale.  Hotelul care apartine lantului hotelier H10 Hotels detine o terasa potrivita pentru relaxare, biblioteca si bar in lobby. Acest hotel construit in secolul al XIX-lea are finisaje moderne, dar si picturi murale, usi din lemn scupltate si gresia ornamentata originala, care ii sporesc farmecul.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, terasa, bibliotecă, aer conditionat, incalzire, lift, seif, ziare, camere de familie, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, bar, room service, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, parcare.

Camere hotel

Fiecare camera rafinata, decorata in stil contemporan detine: aer conditionat, seif, mini bar, incalzire, telefon, birou, WiFi gratuit, TV cu canale prin satelit, statie de incarcare iPod, baie cu uscator de par, articole de toaleta gratuite, oglinda cosmetica, halate de baie, papuci.

Masa hotel

Mic dejun