Hotel Gran Hotel La Florida 5*



Descriere hotel

Hotelul Gran Hotel La Florida 5*se află pe muntele Tibidabo, de unde ofera o priveliste magnifica a orasului Barcelona si a Marii Mediterane. Zona in care este amplasat hotelul, Horta-Guinardo este renumita pentru muzeele, monumentele  si stilul arhitectonic. Hotelul asigura un serviciu de transfer gratuit de trei ori pe zi spre/din centrul orasului. Oaspetii se delecteaza cu preparatele gourmet locale si mediteraneene oferite de restaurantul "L`Orangerie", petrec ore de relaxare la Centrul Spa Zen Zone sau la centrul de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Gran Hotel La Florida 5* ofera: recepţie deschisă non stop, închirieri auto, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat,   lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri,   fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, WiFi gratuit, mic dejun în cameră, restaurant, bar, piscină în aer liber, terasă, parcare publica fara rezervare contra cost 21 EUR/zi, lift, ziare, seif, magazine, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, camere izolate fonic, încălzire, cameră cu facilităţi antialergice, teren de golf (la maxim 3 km), drumeţii,  sală de fitness, închirieri biciclete, piscină interioară, spa și centru de wellness, saună, solar, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi.

Camere hotel

Cele 70 de  camere oferă WiFi gratuit, TV interactiv cu plasmă, bai luminoase cu articole de toaletă l'Occitane, cadă şi duş. Unele camere au și balcoane.

Masa hotel

Mic dejun.