Hotel Bungalows Atlantida 3*



Descriere hotel

Hotelul Bungalows Atlantida 3* se află în satul pescăresc Los Cristianos, aproape de renumitele plaje din Tenerife si ofera vedere la Oceanul Atlantic, 3 piscine in aer liber, dintre care 2 sunt incalzite iarna, restaurant si bar. Acest hotel face parte din lantul hotelier Checkin Hotels & Suites.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: grădină, terasă la soare, aer conditionat, camere de familie, zona pentru fumatori, bar, automat gustari si bauturi, snack bar, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale la cerere, bar la piscină, WiFi gratuit, închirieri auto, inchirieri biciclete contra cost, echipament de joacă pentru exterior, parcare publica gratuita fara rezervare, piscină în aer liber incalzita, solar, masaj, sala de fitnes, squash, mini golf, ciclism, drumetii, tenis de masă, biliard, teren de golf  la maxim 3 km, teren de tenis, scufundări. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare apartament are in dotare: aer conditionat, balcon mare cu masa si scaune, sezlonguri si umbrela, zona de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, canapea extensibila, bucatarie in plan deschis, frigider, plita vitroceramica, cuptor cu microunde, fierbator electric, prajitor de paine, aparat de cafea, zona de luat masa, ustensile d ebucatarie, baie cu dus/cada.

Masa hotel

Fara masa