Hotel Blue Sea Interpalace 4*



Descriere hotel

Hotelul Blue Sea Interpalace 4* este situat în Puerto de la Cruz,cu vedere la Oceanul Atlantic, la doar 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul Tenerife Nord si la 40 de minute de mers cu masina de Parcul National Teide.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, aer condiţionat, incalzire, lift, închirieri auto, camere pentru nefumători, terasa, gradina, WiFi gratuit, parcare pe strada, bar, snack bar, restaurant, automat gustari si bauturi, bar la piscina, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, piscină în aer liber, umbrele de plajă, teren de tenis, darts, biliard, inchirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de golf, animatori, mini golf, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

 Fiecare camera are in componenta: aer condiţionat, seif, mini bar, telefon, incalzire, birou, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, priza langa pat, cana fierbator, serviciu de trezire, terasa, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

All Inclusive.