Hotel Balmoral 4*



Descriere hotel

Hotelul Balmoral 4* este un hotel tip boutique situat la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Diagonal şi Bulevardul Passeig de Gracia din Barcelona. Faimoasa clădire La Pedrera realizată de arhitectul Gaudi este la doar 5 minute de mers pe jos, iar catedrala emblematică Sagrada Familia (capodopera a acaeluiasi arhitect) se află la 2 km distanta. Staţiile de autobuz şi metrou din apropiere asigură acces direct la Plaza Catalunya, la centrul istoric al oraşului şi la stadionul Camp Nou al echipei FC Barcelona. Acest hotel care apartine lantului hotelier Abba Hoteles are o zona mica de wellness dotata cu sauna, dus multifunctional si aparate de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, terasa la soare, aer condiţionat, încălzire, seif, ziare, lift, camere pentru nefumători, camere de familie, birou de turism, cameră de bagaje, spa și centru de wellness, solar, sauna, sala de fitness, masaj, mic dejun în cameră, bar, snack bar, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie/ curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi, fax/copiator, WiFi gratuit, parcare.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, seif, mini bar, TV  Smart cu canale prin satelit, , telefon, birou, incalzire, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun