Hotel Apartamentos Ola Bouganvillia 3*



Descriere hotel

Apartamentos Ola Bouganvillia 3* se află la numai 300 de metri de un mic golf  stancos, in Costa de la Calma, la 900 de metri de Plaja Santa Ponsa si face parte din lantul hotelier Ola Hotels. In afara de piscina generoasa in aer liber cu tobogan, oaspetii au la dispozitie multiple activitati sportive si de agrement cum sunt tenis de camp si de masa, squash, biliard sau golf pe numeroasele terenuri amenajate in apropiere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, lift, camere pentru nefumători, camere de familie, WiFi gratuit, cameră de bagaje, bar, gradina, terasa, piscină în aer liber, solar, spălătorie, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, teren de tenis, teren de golf  la maxim 3 km, tenis de masa, biliard. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare studiou si apartament detine: balcon, aer conditionat, seif, telefon, birou, zona de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, chicineta, zona de luat masa,  frigider, cuptor cu microunde, fierbator electric, ustensile de bucatarie, baie cu dus, uscator de par.

Masa hotel