Hotel AC Carlton 4*



Descriere hotel

Hotelul AC Carlton 4* este situat într-un loc strategic, la cativa paşi de zona Triunghiul Artelor, Gradina Botanica, la numai 300 de metri de stația de metrou și Gara Atocha-AVE și Muzeul de artă Reina Sofia din Madrid. Staţia de metrou Palos de la Frontera se află la numai 250 de  metri. Acest hotel apartine lantului hotelier AC Hotels by Marriott.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, încălzire, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, salon TV, bar, snack bar, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, room service, sală de fitness, masaj, inchirieri biciclete, WiFi gratuit, parcare, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, parchet, seif, mini bar, telefon, TV cu ecran plat si canale cu plata/satelit, radio, birou, WiFi gratuit, incalzire, baie cu cada sau dus, uscator de par,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun