Hotel AC Barcelona Forum by Marriott 4*



Descriere hotel

Hotelul AC  Barcelona Forum by Marriott 4* este situat vis a vis de centrul comercial Diagonal Mar, la capatul bulevardului Avenida Diagonal si la 500 de metri de statia de metrou Maresme. Bulevardul Passeig de Gracia din centrul Barcelonei se afla la 15 minute distanta. Aeroportul din Barcelona este la 19 km. Restaurantul hotelului serveste preparate mediteraneene. Aveti la dispozitie si un restaurant mai mic cu vedere superba la mare, precum si o cafenea care ofera tapas.  Centrul de fitness al hotelului detine o sauna, o cada cu hidromasaj si bai turcesti. Oaspetii pot beneficia si de servicii de masaj  la un cost suplimentar. Hotelul face parte din lantul hotelier Marriott Hotels & Resorts, AC Hotels by Marriott.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul AC  Barcelona Forum by Marriott 4* le ofera oaspetilor sai: room service, închirieri auto, receptie deschisa non stop, schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, sali de conferinte si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, ascensor, camere izolate fonic, încalzire, camera cu facilitati antialergice, restaurant, bar, mic dejun în camera, piscina în aer liber, terasa, sauna, sala de fitness, solar, masaj, cada cu hidromasaj, baie turceasca/baie de aburi,  Wi-Fi in camere contra cost 6,50 euro/ora, 12 euro/zi si gratuit in spatiile publice.

Camere hotel

Toate cele 368 de camere  elegante sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, conexiune Wi-Fi, mini bar, baie cu uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun.