Hotel Abba Garden 4*



Descriere hotel

Hotelul Abba Garden 4* este situat la marginea nordică a oraşului Barcelona, langa Bulevardul Avinguda Diagonal, renumitul stadion Camp Nou al echipei FC Barcelona  si are legaturi cu linia 9 de metrou. Aeroportul se afla la 15 minute distanta, iar centrul de expozitii La Fira la 30 de minute. Acest hotel modern face parte din lantul hotelier Abba Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, WiFi gratuit, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, grădină, terasă la soare, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, zonă pentru fumători, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, bar, bufet pentru copii, mic dejun in camera, room service, cafenea, restaurant, parcare acoperită, spalatorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, piscină în aer liber, umbrele si sezlonguri, masaj, solar, sauna, sala de fitness, baie turcească/baie de aburi, ciclism, teren de golf  la maxim 3 km,  teren de joacă pentru copii.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, seif, telefon, mini bar, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, birou, incalzire, presă pentru călcat pantaloni, baie cu dus, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun