Hotel The St. Regis Singapore 5*



Descriere hotel

Hotelul The St. Regis Singapore 5* se afla la capatul linistit al strazii Orchard Road, la doar 10 minute de mers pe jos de Gradina Botanica si la 10 minute de mers cu masina de Muzeul National si de Muzeul de Arta din Singapore. Insula Sentosa si viata de noapte din zona Clarke Quay se afla la 15 minute de mers cu masina. Hotelul ofera serviciu de majordom non stop marca St. Regis, autoturisme Bentley selecte cu sofer, un centru spa premiat si o galerie luxoasa unde sunt expuse unele dintre cele mai rafinate colectii de arta din Asia. La Remede Spa ofera masaje si bai  de aburi relaxante acompaniate de sampanie rece si ceai personalizat. Oaspetii înoata în piscina Spa tropicala, se antreneaza la sala de fitness deschisa non stop sau joaca tenis pe terenurile interioare. Brasserie Les Saveurs serveste atat preparate frantuzesti, cat si asiatice, iar LaBrezza ofera preparate italiene. La Restaurantul Yan Ting se ofera alimente cantoneze gourmet, ceai dupa-amiaza la The Drawing Room si cocktail-uri la Barul Astor. Hotelul detine 299 de camere luxoase si face parte din lantul hotelier St. Regis.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Hotelul The St. Regis Singapore 5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), ziare, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, piscină în aer liber (deschisă tot anul), bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), room service, mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale (la cerere), meniu pentru copii, magazine, zonă pentru fumători, parcare gratuita fara rezervare, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, WiFi gratuit, internet prin cablu gratuit in camere, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, canale TV pentru copii, spa și centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, masaj, sală de fitness, piscină interioară (deschisă tot anul), saună, teren de tenis.

Camere hotel

Camerele decorate în stil european sunt dotate cu TV cu ecrane plate, DVD playere, sisteme audio surround Bose,  perne din puf, pungute de ceai aromat marca TWG, bai franceze de marmura cu chiuvete duble, cazi separate, dusuri cu efect de ploaie si articole de toaleta marca Laboratoire Remede.

Masa hotel

Mic dejun.