Hotel The Ritz-Carlton, Millenia Singapore 5*



Descriere hotel

Hotelul  The Ritz-Carlton, Millenia Singapore 5* este situat in zona Marina Bay din Singapore,  la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Marina Square, de Singapore Flyer si la 10 minute de mers pe jos de Marina Bay Sands, de Muzeul de Arte şi Ştiinţe şi de Gardens by the Bay and The Esplanade – Theatres on the Bay. Aeroportul Internaţional Changi este la distanta de 20 de minute de mers cu maşina. Restaurantul Summer Pavilion  distins cu o stea Michelin  serveşte preparate somptuoase cantoneze, Barul Chihuly Lounge oferă ceai după-amaiza, cu 8 feluri clasice în timpul săptămânii. Hotelul este decorat cu o colecţie de artă contemporana. Oaspetii au acces la centrul spa si sala de fitness amenajate intr-o gradina superba. Hotelul face parte din lantul hotelier The Ritz-Carlton Company, L.L.C.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  The Ritz-Carlton, Millenia Singapore 5*  detine urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,  bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, room service, WiFi gratuit, divertisment de seară, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lift, ziare, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, magazin de suveniruri/cadouri, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, spălătorie, presă pentru călcat pantaloni, lustruire pantofi, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj

Camere hotel

Cele 608 camere luxoase au vedere la Marina Bay sau la frumusetile orasului si sunt dotate cu statii de incarcare iPod, DVD playere, TV cu ecrane plate de 46 inch, dressing-uri şi bai  cu dusuri cu efect de ploaie.

Masa hotel

Mic dejun.