Hotel Mandarin Oriental, Singapore 5*



Descriere hotel

Hotelul  Mandarin Oriental, Singapore 5* se afla la  10 minute de mers pe jos de staţia de metrou City Hall, avand  legătură directă cu Centrul Comercial Marina. La distanta de 10 minute de mers cu maşina se afla cunoscuta artera comerciala si de shopping Orchard Road, iar la 20 de minute distantă cu maşina se gaseste Aeroportul International Changi-Singapore. Hotelul se ianlta deasupra Golfului Marina si ofera de la piscina in aer liber o priveliste magnifica a orasului. Oaspetii se bucura si de centrul spa de lux, iar copiii se scalda intr-o piscina amenajata special pentru ei. Mai multe activitati sportive se pot desfasura in cadrul hotelului: tenis de camp, yoga, fitness. Restaurantul Dolce Vita serveste preparate italianesti la piscina cu vedere spre port, iar Axis Bar and Lounge mixeaza cocktail-uri savuroase si ofera divertisment live. Pe langa acestea hotelul dispune de încă 4 opţiuni de luat masa, inclusiv specialităţi japoneze şi chinezeşti. Hotelul are 527 de camere luxoase si apartine lantului hotelier Mandarin Oriental.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Mandarin Oriental, Singapore 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat,  transfer de la/la aeroport, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, seif, ziare, WiFi contra cost, parcare publica fara rezervare, piscină în aer liber (deschisă tot anul), bar la piscină, mic dejun în cameră, room service, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), sală de fitness, spa și centru de wellness, centru de afaceri, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, minimarket, zonă pentru fumători, magazine, suită nupţială, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, babysitting/servicii pentru copii, cameră de bagaje, serviciu de concierge, schimb valutar, birou de turism, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj.

Camere hotel

Fiecare camera ofera ferestre din podea pana in tavan cu vedere la port, la ocean sau la oras, sisteme de sunet surround cu CD-uri şi DVD-uri, TV prin cablu, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei si bai cu cada.

Masa hotel

Mic dejun.