Hotel Capella Singapore 5*



Descriere hotel

Hotelul Capella Singapore 5*se află la 15 minute de mers pe jos de Universal Studios Singapore. Aeroportul Internaţional Changi se află la 45 de minute de mers cu maşina. Se oferă un serviciu de transfer de la/la VivoCity și stația MRT Harbourfront.  Acest hotel de lux este situat în padurile tropicale ale Insulei Sentosa și are 3 piscine în aer liber și un centru spa, premiat cu numeroase premii. Hotelul oferă servicii excelente chiar înainte de sosire, asistenții personali vor contacta oaspeții pentru a asigura o sosire fără probleme. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la Insula Sentosa. Centrul Auriga Spa oferă masaje și tratamente de infrumusetare cu produse organice. The Library oferă gustări și băuturi gratuite pe tot parcursul zilei, precum și un serviciu de închirieri de DVD-uri, jocuri de societate și reviste. De asemenea, hotelul oferă un serviciu de rezervări prioritare la Clubul de Golf Sentosa. Restaurantul The Knolls serveste preparate locale si internationale rafinate. Restaurantul Cassia aflat într-o clădire colonială  oferă specialități chinezești. 


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Capella Singapore 5* dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), aer condiţionat, bibliotecă, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bibliotecă, camere pentru nefumători, camere de familie, magazin de suveniruri/cadouri, zonă pentru fumători, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, centru de afaceri, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, schimb valutar, serviciu de concierge, bar, mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (a la carte), babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, teren de golf (la maxim 3 km), închirieri biciclete, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, saună.


Camere hotel

Cele 112 camere cu design asiatic modern și elegant ofera gratuit băuturi, sucuri, băuturi răcoritoare, apă îmbuteliată, ziare chinezești gratuite  livrate zilnic în cameră, serviciu gratuit de presare pentru pana la 5 articole per sejur, WiFi gratuit, vedere la ocean si la gradini. Asistenții personali  stau la dispoziția oaspetilor pentru tot ceea ce le este necesar. Baile sunt dotate cu articole de toaleta gratuite si papuci.

Masa hotel

Mic dejun.