Hotel Paradise Sun Seychelles 4*



Descriere hotel

Hotelul Paradise Sun Seychelles 4* este situat pe coasta din Anse Volbert,  la 15 minute de mers cu maşina de Vallee de Mai, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Aeroportul Praslin este la 12 km. Hotelul apartine lantului hotelier Tsogo Sun Hotels. Un bufet tematic este servit zilnic la restaurant, unde au loc spectacole live de muzică şi dansuri tradiţionale. În timpul ceaiului gratuit de după-amiază se oferă suc proaspăt de fructe, ceai şi fursecuri. În fiecare săptămână se oferă o croazieră în timpul apusului de soare şi excursii pe insulă, în funcţie de disponibilitate. De asemenea, se pot aranja închirieri de maşini şi biciclete. La centrul spa, oaspeţii se pot relaxa cu un masaj sau cu un tratament facial și yoga. De asemenea, oaspeţii pot să participe la cursul săptămânal de gătit în stil creol sau pot să joace volei pe terenul de pe plaja cu nisip alb de lângă hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Paradise Sun Seychelles 4* dispune de urmatoarele facilitati: prânz la pachet, închirieri auto, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, pescuit, tenis de masă, darts, caiac, drumeţii, ciclism, scufundări, snorkelling, sporturi nautice (la unitatea de cazare), spa si centru de wellness, masaj, închirieri biciclete, animatori  bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit.

Camere hotel

Cele 80 de camere cu Aer Condiţionat și decor în stil creol, au uşa glisantă din lemn care se deschide spre un balcon spaţios și mobilat. Fiecare cameră are aparat de ceai/cafea şi TV cu ecran plat și canale prin cablu.

Masa hotel

Demipensiune.