Hotel Ocean Jewels Resort 2*



Descriere hotel

Hotelul Ocean Jewels Resort 2* este  situat pe plaja Amitie, la 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Praslin si este inconjurat de o frumoasa gradina tropicala. In apropierea hotelului se gasesc cateva restaurante care servesc preparate locale si internationale. Oaspetii pot lua micul dejun in camera si au la dispozitie facilitati pentru gratar. Personalul hotelului organizeaza excursii de pescuit, golf sau scufundari. La numai 5 km distanta se afla Parcul National Praslin.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: aer condiţionat, WiFi contra cost,  seif, magazine, camere pentru nefumători, mini market, parcare păzită gratuit fara rezervare, închirieri auto, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, terasă, grădină, grătar, mic dejun în cameră, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, serviciu de călcat, babysitting/servicii pentru copii, teren de golf la maxim 3 km, pescuit, snorkelling.

Camere hotel

Toate camerele sunt dotate cu balcoane, aer condiționat, TV prin satelit, aparate de cafea, seifuri si  bai. Unele unitati de cazare au chicinete.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun.