Hotel Le Relax Beach House 3*



Descriere hotel

Hotelul Le Relax Beach House 3*  se află pe plaja cu nisip alb Anse La Reunion din La Digue, la doar 1 km de serviciul de feriboturi Inter-Island Ferry. Plajele Anse Source d’Agent şi Anse Severe se află la 2 km de hotel. Oaspeții se pot bucura de preparate cu specific creol, indian și intercontinental la restaurant. De asemenea, aceştia se pot relaxa pe plajă sau în lounge-ul comun. La cerere, sunt organizate excursii în fiecare zi, inclusiv excursii de snorkeling pe Ile Cocos.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Le Relax Beach House 3* pune la dispozitia turistilor recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV comună, spălătorie, serviciu de călcat, seif, Aer Condiţionat, Wi-Fi în întregul hotel contra cost, bar, restaurant (a la carte), zonă de plajă, închirieri biciclete, grădină, terasă la soare.

Camere hotel

Camerele au Aer Condiționat, decor tropical și zonă de relaxare cu TV prin satelit, mini bar, baie cu halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.