Hotel Le Duc de Praslin 4*



Descriere hotel

Hotelul Le Duc de Praslin 4* este situat la doar 2 minute de mers pe jos de plaja cu nisip alb din Cote D'Or si la 4 km de rezervația naturală Vallee de Mai. Hotelul detine o grădină tropicală, o piscină spa pentru terapie, magazin de cadouri, bibliotecă  și 2 restaurante. Pentru un cost suplimentar se ofera masaje și tratamente de înfrumusețare. Oaspeții pot lua masa la Restaurantul Cafe des arts, care se află lângă plajă și servește fructe de mare proaspete. Mâncăruri din bucătăria creolă și internațională pot fi savurate la Le Dauphine, restaurantul principal al hotelului. De asemenea, hotelul are bar care servește cocktail-uri și băuturi răcoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Le Duc de Praslin 4* le ofera oaspetilor sai: seif, camere pentru nefumători, camere de familie, piscină în aer liber, masaj, închirieri biciclete, bibliotecă, bar, restaurant (a la carte), snack bar, închirieri auto, schimb valutar, cameră de bagaje, lounge/ cameră cu TV comună, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, internet Wi-Fi în întregul hotel contra cost.

Camere hotel

Cele 43 de camere, suite și apartamente au decor elegant, Aer Condiționat, un TV cu ecran plat, ceainic electric, filtru de cafea, terasă sau balcon. Apartamentele spațioase au bucătării.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.