Hotel Le Domaine de la Reserve 4*



Descriere hotel

Hotelul Le Domaine de la Reserve 4* este situat In Anse Petite Cour cu o priveliste spre Parcul national din insula Curieuse, o piscina larga, terasa si doua restaurante.  Alte atractii ale regiunii sunt Valee de Mai si satul Baie St Anne situate in Parcul national Praslin, la 3 km distanta de hotel. Aeroportul din insula Praslin se afla la 16 km. Oaspetii se relaxeaza la piscina sau la centrul de fitness si pot achizitiona suveniruri si imbracaminte de plaja de la magazinul hotelului. Restaurantul Jetty serveste preparate din bucataria creola, iar restaurantul de la piscina ofera o varietate de mancaruri internationale si gratare. Cele doua baruri disponibile ofera diverse bauturi, cocktail-uri si racoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Le Domaine de la Reserve 4* pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă, sală de fitness, zonă de plajă, bar, restaurant (a la carte), ziare, seif, camere pentru nefumători, serviciu zilnic de menaj, internet Wi-Fi în centrul de afaceri contra cost.

Camere hotel

Fiecare din cele 40 de camere si suite spatioase este decorata in mod original si detine terasa cu vedere la ocean, mini bar, ventilator de plafon, plasa contra tantarilor, TV, baie en suite cu dus si cada.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.