Hotel L`Habitation Cerf Island 4*



Descriere hotel

Hotelul L`Habitation Cerf Island 4*  este situat pe o plaja privata cu nisip, in largul coastei Insulei Mahe. Acesta ofera vedere panoramica la Oceanul Indian si este amplasat chiar la intrarea in Parcul Național Marin Sainte Anne. Mahe se afla la 3 km spre vest si este accesibil cu barca sau helicopterul. Complexul detine o piscina in aer liber, restaurant si un centru spa care ofera masaje si tratamente de intretinere si relaxare. Dimineata se ofera un mic dejun a la carte, iar la celelalte mese ale zilei se servesc preparate a la carte si meniuri usoare, Saptamanal se ofera o seara cu specialitati creole si muzica live.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul L`Habitation Cerf Island 4* ofera: aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, WiFi gratuit in spatiile publice si contra cost in camere, ziare, seif, lounge/cameră cu TV, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, room service,  pranz la pachet, bar, mic dejun în cameră, bar la piscină, restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), piscină infinita în aer liber, grădină, terasă la soare, prosoape de piscină, centru de afaceri, fax/copiator, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, bibliotecă, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată,  jocuri și puzzle-uri, teren de tenis, drumeţii, snorkelling, scufundări, spa și centru de wellness, masaj. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 24 de camere au zone de relaxare, TV cu canale prin satelit, mini baruri, DVD/CD playere, balcoane, bai  cu uscatoare de par, halate de baie si cada.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.