Hotel L`Archipel 5*



Descriere hotel

Hotelul L`Archipel 5* este situat pe plaja cu nisip alb Anse Gouvernement, la distanta de 1 km de Cote D`Or, la 5 km de rezervatia  naturala Vallee de Mai si la 12 km de aeroportul din Praslin. Oaspetii petrec clipe de relaxare la piscina amplasata in luxurianta gradina tropicala sau la plaja. Restaurantul La Gigolette ofera mancaruri internationale la mic dejun si pranz si preparate din fructe de mare la cina, in timp ce restaurantul La Feuille d`Or serveste o varietate de preparate la cina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul L`Archipel 5* dispune de urmatoarele facilitati: room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, Aer Condiţionat, grătar, piscină în aer liber, grădină, terasă,  pescuit, biliard, caiac, scufundări, snorkelling, sporturi nautice, masaj, zonă de plajă, închirieri biciclete, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar, internet Wi-Fi în întregul hotel contra cost.

Camere hotel

Cele 30 de camere spatioase cu balcon, sunt dotate cu Aer Conditionat, Tv cu canale prin satelit,  mini bar, ceainic electric/filtru de cafea, baie cu uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.