Hotel Kempinski Seychelles Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Kempinski Seychelles Resort 5* este situat în celebrul district Baie Lazare, într-o zonă exclusivistă de la extremitatea de sud a insulei Mahe, la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul Internațional din Seychelles. Piscina olimpică a complexului este un loc ideal pentru relaxare, iar cei pasionați de fitness au la dispoziție o sală de sport modernă amplasată lângă piscină. Oaspeții pot practica activități precum snorkelling și caiac. Centrul spa are sase săli de tratament. Cafeneaua Lazare, unde oaspeții pot lua masa pe tot parcursul zilei, servește mic dejunuri bogate tip bufet, prânzuri a la carte și bufete tematice la masa de seară. Localul L'Indochine oferă o selecție de mâncăruri tradiționale. Barul Windsong servește cocktail-uri și gustări, iar la lounge barul Planter’s oaspeții pot asculta în fiecare seară muzică live. Hotelul apartine celebrului lant hotelier Kempinski.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Kempinski Seychelles Resort 5* le ofera oaspetilor sai: room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV comună, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, zonă pentru fumători, teren de tenis, pescuit, biliard, caiac, drumeţii, scufundări, snorkelling, sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, închirieri biciclete, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, bibliotecă, cazino, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, internet Wi-Fi în camerele hotelului  gratuit.

Camere hotel

Cele 150 de camere spațioase decorate elegant și prevăzute cu mobilier modern din lemn  beneficiază de Aer Condiționat, balcon sau  terasă, TV prin satelit, iPod docking station, mini bar și filtru de cafea/ceainic electric.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.