Hotel Enchanted Island Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Enchanted Island Resort  5* este situat pe coasta Mahe de pe insula Round. Oaspetii sosesc la hotel după o călătorie cu barca cu motor de la debarcaderul Mahe. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Seychelles, pe Insula Mahe. Centrul spa oferă mai multe pavilioane de tratament, fiecare cu baie de aburi privată, duş şi terasă. De asemenea, există un centru de fitness şi o piscină. Centrul de sporturi nautice pune la dispoziţie echipamente de snorkelling şi caiac canoe. La restaurant  oaspeţii pot savura preparate culinare din bucătăria internaţională cu influenţă creolă. Cele 10 vile de lux sunt situate într-o grădină tropicală. Hotelul apartine lantului hotelier JA Resorts & Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Enchanted Island Resort  5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă, snorkelling, sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, bibliotecă, bar, restaurant (a la carte), room service, recepţie deschisă non stop, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, exclusiv pentru adulţi, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.

Camere hotel

Toate vilele au Aer Condiţionat, terasă cu vedere panoramică la Oceanul Indian, decor în stil colonial, zonă de luat masa, precum şi un lounge cu TV prin satelit şi DVD player. Baia este dotata cu halat de baie şi papuci.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.