Hotel Denis Private Island 5*



Descriere hotel

Hotelul Denis Private Island 5* este amplasat pe o incantatoare insula de corali, adevarata bijuterie scaldata de apele de safir ale Oceanului Indian. Resortul a primit premiul "Luxury Hotel - Best Scenic Environment" in 2014, precum si "World Luxury Hotel Awards" si "Best Luxury Private Accommodation" in  ghidul turistic Luxury Travel Guide's Global Awards 2014.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Denis Private Island 5* ofera urmatoarele facilitati:  restaurant, bar, salon deschis, biblioteca cu TV si acces la internet, WiFi gratuit in barul salon si zona restaurantului, magazine, teren de tenis, inchirieri biciclete, plimbari in natura, capela, jogging, tratamete spa, canoe, snorkelling, scufundari, pescuit in ocean (la cerere), servicii nuptiale.

Camere hotel

Cele 25 de cabane sunt dotate cu aer conditionat, curte privata cu dus in aer liber, zone de sedere, statie de incarcare iPod, mini frigider, aparate de prepararea ceaiului/cafelei, ventilator de plafon, baie deschisa, dus. Cabanele din fata  spa-ului si cele de lux de pe plaja au propria zona de wellness si paturi de zi.

Masa hotel

Pensiune completa.