Hotel Crown Beach 3*



Descriere hotel

Hotelul Crown Beach 3* se afla pe o plaja retrasa la cativa pasi de Pointe Au Sel/ Mahe in Seychelles si le ofera oaspetilor bucuria practicarii sporturilor nautice fara motor, o piscina fabuloasa, un restaurant si un bar pe plaja cu gustari si o gama variata de cocktailuri tropicale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Crown Beach 3* le ofera oaspetilor sai: room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, camere pentru nefumători, camere de familie, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, grătar, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, pescuit, caiac, scufundări, snorkeling, sporturi nautice (la unitatea de cazare), bar, restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în întregul hotel contra cost.

Camere hotel

Cele 12 camere au in dotare TV LED cu ecran plat HD, radio, seif, telefon, Wi-Fi, ventilator de tavan, Aer Conditionat, mini bar, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei. halate d ebaie, uscator de par,cada/dus. fier si masa de calcat, meniu de perne.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.