Hotel Coral Strand Smart Choice 4*



Descriere hotel

Hotelul Coral Strand Smart Choice 4* este situat pe plajele din Golful Beau Vallon, in insula Mahe. Aeroportul Internaţional din Seychelles se află la 20 de minute de mers cu maşina, iar Victoria este la doar 10 minute de mers cu maşina. Pubul Ocean Deck se află chiar pe plajă. La hotel se oferă un  mic dejun  bufet , iar ceaiul de după-amiază se poate servi împreună cu o selecţie de prăjituri şi clătite. Oaspeţii se pot destinde savurând o băutură pe terasa de lângă piscină. La doar câţiva metri se află plaja cu nisip, unde veţi putea face snorkelling, windsurfing sau scufundări. Există un magazin de suveniruri şi un birou de turism în incintă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Coral Strand Smart Choice 4* le ofera oaspetilor sai: room service, prânz la pachet, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ascensor, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, grătar, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, pescuit, drumeţii, scufundări, snorkelling, sporturi nautice, bibliotecă, animatori, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în întregul hotel contra cost.

Camere hotel

Cele 162 de camere au mobilier din lemn şi pardoseală de gresie,  TV cu ecran plat cu programe prin satelit, mini bar şi un seif pentru laptop. Unele camere sunt orientate spre Oceanul Indian, iar altele sunt orientate spre grădină.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.